en  |  no  |  se  |  fi  |  de
Kjøpinformasjon
Håndverkgildenes støvler er tegnet for en moderne kunde: stilig, kunstnerisk og i første blikket likner de ikke de klassiske filtstøvler, selv om deres produksjonsteknologi er det samme som i de siste 200 år: en støvel er filtet integrert med dens såle (som sokkene). Det tar to dager til å produsere et par støvler. Håndverkeren vil dekorere støvlene innen 2-8 timer. Dekorering tiden kan variere avhengig av modellen valgt og teknologi kompleksiteten.
 
Filtstøvlene er verdsett for deres varme og naturlighet. Støvlene er laget en og en, de er ikke helt identiske, og bare da er støvlene "grupert parvis". Filt tykkelsen er fra 0.5 cm (for barn), til 0.5 til 0.7 cm (for voksne).
Støvlene har ikke binnsåle, så hvis støvlene dine skal være løse, stikk inn binnsålen.
 
Behandlingen av filtstøvler: før bruk kan du behandle støvlene dine med kjemikalium for fuktighet og smuss. Hvis støvlene er smusset tørr dem ved romtemperatur og etterpå tørk dem med en ru kost. 
 
PRIMAWOOL er omhyggelig med produkt kvalitet. 100 prosent sau ull filt kvalitet analyse var utført i et laboratorium akkreditert i Den europeiske union, kalosjene (passende i kald med 25 til 30 minusgrader Celsius) er kjøpt fra en velkjent russisk produsent, deres kvalitet er bekreftet av et hygienisk pass.
 
Nyt dem!